Norjan perinneruoka on lammaskaali. Saimme maistaa lammaskaalia, joka on tehty lampaasta ja kaalista. Mikael ja Janna yökkäsivät, Sanni selvisi hetken, mutta pian hänkin joutui sylkäisemään palansa ulos. Jatkoimme matkaamme.
Lammaskaali |
Lammaskaali resepti |
Norjalaisissa kaupoissa on paljon merenantimia kuten: lohta, äyriäisiä ja turskaa ja paljon muita.
Meille alkaa tulla jo kova nälkä, joten päätimme mennä syömään Oslon suosituimpaan ravintolaan nimeltä Onda Sea. Luimme netistä että Onda Seassa myydään kaloja ja äyriäisiä ja haluamme maistaa niitä, koska ne ovat varmaan erilaisia kuin Suomessa. Onda Sea on neljän tähden ravintola.
Norjan pohjoispuolella voi nähdä jääkarhuja. Emme tällä kertaa kerenneet käymään siellä.
KUVA: www.mtv.fi |
RAITARALLI
Olisitte voineet laittaa vähän vähemmän kuvia mutta kuva tarina t:eelis :-)!
VastaaPoistaTekstistänne tuli todella hauska ja siinä oli todella paljon tekstiä Terv Milja
VastaaPoistaKiitos Milja! TERV. RAITARALLI/SANNI
PoistaHyvä pitkä teksti, jossa hyvä faktoja ja onnistunut kappalejako. Tarinaakin löytyi ihan hyvin, sitä voisitte kirjoittaa ensi kerraksi enemmän. Harjoitelkaa myös faktojen sulauttamista tarinaan. Yksityiskohdat tarinassanne ovat otdella hauskoja! Hienot kuvat ja mahtavaa, etät muistitte kuvalähteet. Hienoa RAITARALLI!
VastaaPoistaTerv Siiri ope
Oli hieno idea laittaa mukaan lammaskaalin resepti. T:Vilma
VastaaPoistaHyvä teksti ja en tiennyt yhtään Norjan ruuista mutta nyt tiedän aika paljon. Jatkakaa vielä viimeinen maa samaan malliin. Terv:Meeri
VastaaPoista